Eesti 100, VBH 25 – kahekordne rõõm

Eesti 100, VBH 25 –

KAHEKORDNE RÕÕM!

2017. aasta on möödanik ja kindlasti on paljudel juba aastakokkuvõtted tehtud. Nii ka meil VBH Estonial. Kokkuvõttes võib öelda, et 2017. aasta oli meie jaoks hea aasta, käibe poolest isegi rekordaasta – kokku 13,5 miljonit eurot, kasvades aastaga 11,25%.

Antud käibekasv sai võimalikuks tänu meie headele klientidele, kes meilt rohkem ostsid, ning tänu heale majanduskonjuktuurile. Tähtsat rolli selles mängisid ka meie head töötajad, keda nüüd on kokku juba 40. Aitäh teile!

Nüüd on käes aasta 2018, mis on mitmel põhjusel eriline.
Esmalt loomulikult Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva tõttu. Pidulikumat sündmust ja ülevamat hetke kui kellegi 100. sünnipäeva on raske isegi ette kujutada. See tõepoolest ainulaadne ja ajalooline tähtpäev sisendab lootust, et isegi selline väike riik ja rahvakild, nagu on Eesti ja eestlased, võib ajaloo keeristormidest hoolimata püsima jääda.

Õnne Sulle, Eesti!
2018. aasta on tähtis ka meie VBH Estonia jaoks, sest tänavu septembris täitub VBH Estonia, algupärase nimega Lokman AS, asutamisest 25 aastat.

1993. aastal asutasid kolm Eesti meest – Tõnu, Teet ja Anti ettevõtte nimega Lokman, mis alustas sellel ajajärgul vajalike auto roolilukkude müümisega Statoili jaamadele.
1995. aastast algas Roto aknasuluste müük ja nii see tõusvas tempos läks kuni tänaseni, kus VBH Estonia esindab kokku ligemale 100 tootjat Eestis.
Tänaseni on meil tööl kaks inimest, kes alustasid päris algusest, 1994. aastast – Piret ja Rene. Tahan tänada kõiki staažikaid ja ka uusi VBH töötajaid nende tubli töö ja ennastsalgava panuse eest.
Nagu mainitud, meid on 40 ja meie tööstaaž on 402,68 aastat. See on kogemus, mis maksab! Hea ja tugev meeskond annab kindlustunde tänaseks päevaks ning edasiminekuks.

Aitäh kliendid, et olete meid usaldanud ja olnud meiega need 25 aastat!

Anname endast parima, et teenindada teid parimal viisil, ôpime iga päev, et môista põhjalikumalt teie soove ja vajadusi! Mõistvas partnerluses on edu võti, sest ainult koos oleme tugevad!
Meie selle aasta eesmärgiks on kasvatada ja laiendada veelgi pakutavate toodete portfelli. Täna saan juba öelda, et jaanuaris ja veebruaris on lisandunud uusi hankijaid – Scrigno ning Alvic, kelle tootevalikuga saate tutvuda järgmistel lehekülgedel.
2018. aastal on jätkuvalt meie üheks eesmärgiks turuosa suurendamine mööblisektoris ja ka tootevaliku laiendamine. Etteruttavalt võin öelda, et paar uut brändi on suure tõenäosusega juba sel kevadel-suvel lisandumas. Lisaks esindame Eestis juba praegu ligemale 125 hankijat.
Meie üheks olulisemaks eesmärgiks on VBH tarnekindlus – 2017. aastal oli selle näitaja üle 90%. Sellel aastal panustame veelgi, et hoida ja võita teie usaldust.

Ilusat kevadeootust ja meeldejäävat piduaastat!

Olge terved, hoidke end ja oma lähedasi!

Õnne, Eesti!

VBH Estonia nimel
Indrek Sauga


 

 

Ja pilved ja lained
ja päikene
ja ladvad need laulavad üha:
jää, kosu ja kasva, mu kodumaa,
sa armas, suur ja püha!

Kersti Merilaas