vbh24.ee internetipood kutsub – astuge läbi!

VBH24.EE INTERNETIPOOD KUTSUB – ASTUGE LÄBI!

Kas te teate, et internetist tehtud ostude arv on viimase kolme aastaga kasvanud ligi veerandi võrra ehk võrguostlejatega liitus üle 500 miljoni ostja? Kui 2014.aastal ostis internetist 1,32 miljardit inimest, siis käesoleval aastal prognoositakse selleks arvuks 1,77 miljardit.

VBH Estonial on juba 2010. aastast oma e-tellimise keskkond vbh24.ee. Siiani on olnud vbh24.ee suunatud meie lepingulistele klientidele, B2B (business-to-business) klientidele. Põhjus oli lihtne – meie eraklientidele suunatud kaupade tooteportfell vajas veel täiendamist.

Tänaseks on B2B kliendid näidanud üha suuremat huvi vbh24.ee keskkonna vastu, tehes keskmiselt 40% tellimustest meie e-poest. See julgustas meil oma võrgukeskkonda edasi arendama ning avama ka eraklientidele.

Miks on vbh24.ee meile oluline?
vbh24.ee abiga saame oma kliente teenindada veelgi paremini, kiiremini ja professionaalsemalt. Meie tänastele B2B klientidele pakume vbh24.ee keskkonnas lisaks tavapärasele tellimisele veel ka esitatud arvete ja tellimuste ajalugu, hinnakirjadega tutvumist, tellimuste staatuse jälgimist ja ka raamatupidamisele vajalikke andmeid.

Põhilised eelised, mida vbh24.ee keskkond annab

  • Kasutatav 24/7
  • Lihtne tellimuste tegemisel
  • Aja kokkuhoid
  • Tellimuste staatuse jälgimine (nähtav ainult B2B klientidele)
  • Arvete ja tellimuste ajalugu (nähtav ainult B2B klientidele)
  • Ligipääs hinnakirjadele (nähtav ainult B2B klientidele)

Käesolevaks kevadeks oleme valmis saanud vbh24.ee B2C (business to consumer) keskkonna eraklientidele.