Värske ärihooaeg uute väljakutsetega

Tere tulemast tagasi tööle, austatud kliendid ja head kolleegid! Loodan väga, et olete sel suvel saanud piisavalt aega puhata ja energiat koguda, et värske jõuga uuele hooajale vastu minna. Septembris hakkab uus tööaasta taas pihta. Kooliskäivate laste vanemad saavad sellest hästi aru, kuid ka tööl on koosolekutel üha rohkem inimesi kohal ja veel enam sünnib häid mõtteid.
See suvi on olnud erakordselt huvitav ja sisukas: juubeli laulu- ja tantsupidu, rajud rockkontsertid ja kõigele krooniks puhkuseväärilised ilmad. Märgilisi sündmusi on toimunud ka VBH-s. Mõned huvitavad laienemiskokkulepped on tehtud ja mõned on veel sõlmimisel – need puudutavad eelkõige meie mööblivaldkonda. Nendest teemadest räägime lähemalt järgnevates kliendilehtedes. Selles lehes aga tutvustame meie vanade heade tarnijate tooteuudiseid ning anname teada uutest hankijatest.
Traditsiooniline õppimise alustamine või jätkamine on septembri minu jaoks ikka eriliseks teinud. Pean õppimist tähtsaks ja olen ka oma töötajatele südamele pannud, et firma areneb ainult siis, kui arenevad inimesed selles firmas. Areng on millegi uue õppimine, kogemine, silmaringi laiendamine. Mulle  meeldib, kui inimesed õpivad midagi sellist, mida nad ei saagi otseselt igapäeva töös kasutada, sest midagi põnevat õppides või omandades arenevad inimesed alati ise isiksustena. Kui ühes firmas töötavad koos erinevate huvide ja oskustega inimesed, siis on tööl põnev, sest ägedate inimestega saab ellu viia lahedaid asju!
Austusavaldusena õppimisele teeme viimasel lehel väikese ülevaate eestikeelse hariduse ajaloost ja arengust.
Soovin kõigile lehelugejatele ja ka meie töötajatele tahtmist ning julgust õppida, olla uudishimulik ja järjepidev.
Olge terved ja kohtumisteni!

Indrek Sauga
Indrek Sauga