VBH osales ehitusmessil Eesti Ehitab 2017

VBH OSALES EHITUSMESSIL EESTI EHITAB 2017

VBH lõi kaasa 05. – 08. aprillil Eesti suurimal ehitusmessil Eesti Ehitab 2017. Seekord olime väljas juba klientidele tuttava kontseptsiooniga. Jagasime oma ala neljaks erinevaks sektoriks: aknapaigaldus (greenteQ KlimaKonform + SFS), RotoQ katuseaknad, Lamilux katusekuplid ja Hoppe käepidemed. Lisaks tutvustasime uudistootena lähemalt moodsaid Alveus köögivalamuid. Kaks korda päevas näitasime, kui lihtsalt on võimalik paigaldada akent KlimaKonform profiilide abil.

Demopaigaldus jõudis Delfi TV-sse, mida tänaseks on vaadatud üle 7000 korra!

PUR-montaaživahu stendil sai proovida erinevaid tooteid, mis andis hea võrdlusmomendi kõikidele huvilistele sh vahutootjaile endile. Tulemused olid äärmiselt huvipakkuvad ja õpetlikud. Tõdesime, et jätkuvalt on parimate vahtude seas VBH poolt pakutavad Compact F seeria ja Makroflex WhiteTeq. Vahulaskmise kolme reeglit saad lähemalt vaadata siit.

Hoppe käepidemete töötoas näitasid Priit ja Erkki uusi innovaatilisi tooteid. Messikülastajatel avanes võimalus käepidemetele ise käed külge panna ja testida tooteid nagu SecuSan, HCS, Secustic, QuickFit jt.

Head katuseakent iseloomustab võimalikult väike erinevus klaaspaketi ja akna U-väärtuses. Vaatamata väga heale klaaspaketile võib aknakonstruktsioon tervikuna anda mittesobiva tulemuse. RotoQ loob siinkohal uusi standardeid. Margus, Tarmo ja Meelis tutvustasid tänapäevastele nõudmistele vastavaid RotoQ katuseaknaid. Lisaks klaasi U-väärtusele juhtisime tähelepanu lisasoojustatud raamile/lengile ning soojustusplokile akna perimeetris.

Toimunud messi iseloomustasid külastajate väga täpsed ja teadlikud küsimused. Sageli otsiti lahendust konkreetsetele sõlmejoonistele või siis põhimõttelistele ehituslikele probleemidele. Loodetavasti said kõik küsimused VBH erkrohelistes särkides müügitiimilt piisava vastuse. Kui aga midagi jäi veel küsimata, siis tasub alati meie poole pöörduda.

Palju tänu kõikidele külastajatele ja vaprale VBH meeskonnale. Kohtumiseni juba järgmisel messil!