Uus tulija Annaliisa Masing


Uus tulija
Annaliisa Masing

Imeline kevad on toonud kaunist täiendust ka VBH meeskonda. Saage tuttavaks – mööbliplaadi ja furnituuri valdkonna kliendihaldur Annaliisa Masing!
Nagu juba selles lehes mainitud, laienes VBH Estonia tootevalik maist mööbliplaadi ja –kandivalikuga. Valiku laienemine toimus läbi ühinemise Tarsim OÜ-ga. Kuna Tarsimi ”kaasavara” hulgas olid ka kliendid, siis nende hoidmiseks liitus meie meeskonnaga Tarsimi-taustaga kliendihaldur Annaliisa Masing.

Räägi veidi endast või nagu Maire Aunaste armastas küsida:” Kes sa oled ja kust sa tuled?”
Olen sündinud, kasvanud ja õppinud Tallinnas ja seega läbi-lõhki pealinnatüdruk. Lõpetasin Tallinna Tööstushariduskeskuse õmblejana, aga sellel erialal töötanud ei ole ja ega taha seda teha ka tulevikus. Mööblifurnituuri valdkonnas olen eelnevalt töötanud juba umbes 9 aastat ja see meeldib mulle. Mul on armas 4-aastane tütar Riti ja tema ning elukaaslasega püüan veeta kogu oma vaba aja.

Kas sul on toredaid hobisid ja mida sa vabal ajal teed?
Ega väikese lapse kõrvalt vaba aega hobitamiseks eriti jäägi. Aga kuigi ma olen linnalaps, on minu kirg ja hobi taimed. Kasvatan juba mitmeid aastaid ise seemnetest tomateid, kurke ja paprikaid. Minu armsas Kalamaja koduhoovis on väike aed kasvukasti, muruplatsi ja grillinurgaga. Seal siis saangi igal kevadel näpud ja seemned mulda pista ja terve suve omakasvatatust rõõmu tunda.

Midas Sa viimati lugesid?
Raamatulugeja ma ei ole, aga kõik kellel on väikesed lapsed, teavad vist läbi õhtuste unejuttude vanu ja uusi muinasjutte ning on tuttavad ka moodsama lastekirjandusega. Ettelugemine on meil igaõhtune rituaal.

Mille üle viimati naersid ja mis on su suurim hirm?
Olen loomult rõõmsameelne ja leian, et igas päevas on midagi, mille üle südamest naerda. Kõrgustesse ei kipu, sest see on minu väike hirm. Parem ikka kahejalaga maapeal olla.

Annaliisa, oled VBH-s nüüd juba mõned nädalad toimetanud, kuidas Sul on läinud ja missugused on Sinu esimesed muljed?
Ma ei ole kunagi töötanud nii suures ettevõttes ja nii paljude kolleegidega, aga esimene mulje on väga hea: tore ja sõbralik seltskond. Püüan ka enda poolt parima anda.

Soe teretulemast VBH-sse, Annaliisa!