Kodulehest ja kliendilehest veebis

Eelmise aasta lõpus sai kirjutatud meie uuest kodulehest. Nagu me seal mainisime, on üks hea koduleht nagu Tallinna linn, mis kunagi valmis ei saa. Nii on ka meie kodulehega. Üldine info ja visuaalne ülesehitus on paika saanud ja vaikselt täieneb tootevalikut puudutav info. Anname endast parima, et kodulehel olev info oleks värske ja ajaga kaasaskäiv.
Teine uudis puudutab meie kliendilehte. Käesolev kliendileht kannab juba järjekorranumbrit 17. Meeldetuletuseks – esimene kliendileht ilmus 2015. aasta novembris. Paljud meie lehelugejad võib-olla ei teagi, et meie paberkandjal ilmuvaid kliendi­lehti saab lugeda ka elektroonilisel kujul veebis aadressil:
webnews.vbh.ee
Veebis ilmuvate lehtede kasuks räägib ka see, et veebiartiklid on pikemad ja tihti on juurde lisatud rohkem illustreerivat materjali fotode ja skeemide näol. See, mis ei mahu paberile, mahub alati veebi! Selle aasta jaanuaris läbis uuenduskuuri ka webnews ja kliendilehed on nüüd meie kodulehega sarnasel platvormil. Hetkel käib veel usin töö kõigi eelnevalt ilmunud lehtede ja fotode ületõstmisega. Uus platvorm võimaldab otsida artikleid läbi kõigi ilmunud lehtede ning kliendilehe veebiversiooni puhul ei ole karta, et artiklid kaoks, vaid neid on võimalik alati uuesti üles otsida ja lugeda. Vahel on mõni uus asi
ammu-unustatud vana!
Mõnusat lehelugemist!