Juubeliaasta


​​

 
HAKKAB LÕPPEMA!
Indrek Sauga

2018. aasta on olnud suurte sünnipäevade aasta – Eesti Vabariik 100, VBH Estonia 25. Aga iga pidu saab ükskord otsa ja nii hakkab ka juubeliaasta vaikselt otsi kokku tõmbama. Kohe saabub vaikne ja rahulik jõuluaeg, mis on hea võimalus vaadata tagasi praegusele aastale.
2018. aasta on olnud üsna suurte väljakutsete aasta. Kevadel tehtud otsus – ühinemine Tarsimiga nõudis suuri ümberkorraldusi nii laos kui ka laotehnikas.
Sel aastal kimbutas nii meid kui ka mitmeid meie kliente tööjõupuudus. Aasta lõpul võime tõdeda, et oleme selle probleemi ilmselt lahendanud – novembris on VBH töötajaskond kasvanud 41 inimeseni. Lisaks tööjõuprobleemidele olid sel aastal mureks tõusvad logistikakulud, mis kahjuks jätkavad kasvu ka uuel aastal. Meie ülesanne, koos teiega lugupeetud kliendid, on leida kulude kokkuhoiuks efektiivsemaid lahendusi tarne­ahelas. Klientide 24/7 kiireks teenindamiseks oleme välja töötanud mugava lahenduse B2B ja B2C klientidele – tellimisplatvormi VBH24.ee. Hea meel on tõdeda, et sellel aastal on see ilusasti käivitunud ja näidanud igakuist külastuste ja tellimiste kasvu just B2C klientide osas. Kutsun teid, head kliendid, külastama ja oma tellimusi esitama just läbi meie interneti ostukeskkonna – vbh24.ee – võidate nii ajas kui mugavuses.
Kokkuvõtvalt on 2018. aasta olnud edukas, lisandunud on palju uusi kliente ja seda just mööblivaldkonnas, mis oli ja on meie jaoks aasta üheks suuremaks eesmärgiks. Mis siin salata, meie sooviks on jätkuvalt oma turuosa kasvatada just mööblitööstuses.
2018. aasta oli ka hea aasta VBH rattatiimile, kes Estonian Cup firmaarvestuses saavutas DB Schenkeri järel ja Hansabi ees teise koha. Aitäh kolleegid-ratturid ilusate sõitude eest, hoidke end ka talvel vormis, et uuel aastal saavutatud kohta hoida või jõuda välja päris tippu. Terves kehas terve vaim!
Nii nagu eelmistel aastatel teeb VBH oma klientidele ja hankijatele ühise jõulukaardi-tervituse, mille leiate selles lehes. Teile saadetavate kaartide ja postikulu asemel toetame taas Peeteli Kiriku Sotsiaalkeskust, kes on oma südameasjaks võtnud tänavalaste eest hoolitsemise ja nende naasemise tavaellu. Selle, juba arvult 16., kliendilehe esikaas on kujundatud just Peeteli laste poolt.
Meie suureks eesmärgiks on oma kliente parimal viisil teenindada, aga seda, kuidas see on õnnestunud, teate juba teie paremini. Siinkohal tahan tänada kõiki meie kliente kannatlikkuse eest ja vabandada, kui midagi on läinud viltu või me pole suutnud teie ootusi 100% täita. Tegeleme pidevalt oma teeninduse parandamisega ja iga tagasiside, nii positiivne kui negatiivne, on teretulnud. Annan oma lubaduse, et püüame endast teha kõik võimaliku, et teid 2019. aastal teenindada veelgi paremini.
Jõulud ja pühadeperiood laiemalt on alati olnud aeg hoogu maha võtta ja oma vaimul ja kehal puhata lasta. Tehke teiegi seda kindlasti, sest seekord võimaldab kalender meil pikki pühi pidada. Sestap on ka VBH talvepuhkusel alates 22. detsembrist kuni 2. jaanuarini. Ikka selleks, et olla valmis teid järgmisel aastal uue innu ja jõuga teenindama, pakkudes teile laia tootevalikut koos parima teenindusega!
Ilusat ja rahulikku jõuluaega, möllurohket aastavahetust ja edukat, tegusat uut aastat kõigile!
Olge tublid ja terved ning uuel aastal uue hooga!

Algusesse