holzöl – puidupindade kaitseks ja kaunistamiseks


VBH messi-ERI

 
  Anu Tomson, tootejuht
 Janno Liiva, tootejuht

Holzöl – puidupindade kaitseks ja kaunistamiseks

Soojade ilmade saabudes tuleb hakata värskendama ja kaitsma puidust ehitiste välispindu.

VBH Estonia tutvustab Inglise tootja Morrells suurepäraseid Holzöl-sarja puiduõlisid.

Nime holzöl® kandev täiustatud puiduõlide seeria ühendab endas taimsed õlid ja looduslikud vaigud, mis annavad kokku silmapaistva tulemuse.

holzöl® seondub ligniinis olevate monomeeridega ja katab puidu molekulaarstruktuuri. See tagab ületamatu kaitseastme ja annab puidu pooridele sügava värvuse.

holzöli® peamine võlu seisneb selle universaalses sobivuses. Igaüks võib seda kasutada, kõik saavutavad suurepärase tulemuse. holzöli® on väga lihtne peale kanda ja kuna see imendub sügavale puidu pooridesse, annab see alati siidise ja sujuva lõppviimistluse, mis näib olevat kohe puidupinna all.

Deck oil:
uretaanvaiguga modifitseeritud naturaalne õli, mis suurendab puidu pinnatugevust ja annab kulumiskindluse. Lisaks on õli rikastatud UV-filtritega, mis kaitseb puitu kolletumise eest, muudab puidu elavaks ja puidu tooni püsivaks. Sobib terrasside, aiamööbli, uste, akende, aedade kaitsmiseks.

Weather oil:
väga kõrge kattevõimega õli välispindade katmiseks. Sobib puidust välisseintele, palkmajadele, aiamööblile, ustele ja akendele.

Weather stain:
sügavale imbuv läbikumav puiduõli. Sobib puidust välisseinte ja palkmajade katmiseks.

Holzöl õlid on saadaval 6 valmistooniga, lisaks ka värvitu õli.