Continental kummimatiga sahtlipõhjaplaat hoiab kokku mööblitootja aega.

Kevin Apri
tootejuht

Köögikappide ja laudade sahtlite põhjas võib järjest rohkem näha libisemisvastast kummimatti, mis hoiab asjad sahtlis paigal ning summutab mingil määral ka sahtli avamisel-sulgemisel tekkivat müra. Tavaliselt lõigatakse sellistel puhkudel valmis sahtlipõhjaplaat ning pannakse sahtel kokku. Seejärel lõigatakse vastavalt sahtli sisemõõdule rullist kummimatt, mis omakorda asetatakse sahtli põhja. Sealjuures tuleb kummimatt lõigata millimeetri täpsusega, et äärtest ei jääks puudu ega üle. See aga ei pruugi alati õnnestuda. Osad mööblitootjad liimivad, teised aga panevad mati ilma liimita. Kahjuks on teada ka juhtumeid, kus iseliimitud kummimatt on peale sahtlipõhjas liimi kuivamist hakanud kokku tõmbama.
Selliste ebameeldivuste vältimiseks pakub firma Koskisen spetsiaalse kummimatiga varustatud Continental sahtlipõhjaplaate. Koskisen on üks kvaliteetsemaid mööbliplaadi tootjaid meie turul. Erilise kummimatiga Continental sahtlipõhjaplaat kujutab endast puitlaastplaati, millele on juba eelnevalt liimitud tugev ja kvaliteetne libisemisvastane sahtlipõhjamatt.
Continentali plaadist sahtlipõhja tegemine aitab kõvasti kokku hoida mööblitootja aega – enam ei pea eraldi lõikama sahtlipõhjaplaati ja kummimatti, vaid piisab ainult Continentali mõõtu lõikamisest ja ongi kvaliteetse kummimatiga sahtlipõhi paigaldamiseks valmis.
Plaadi mõõt on 16,4 x 1525 x 2750mm.