COMPACT WIN aurutõke keerulisematesse olukordadesse

Mehis Tiitsar
tootejuht

Küllaltki sagedased on olukorrad, kus näiteks renoveerimistöödel pole võimalik aluspinna keerukuse, halva nakkega materjalide või väljaulatuvate konstruktsioonide tõttu paigaldada tavalist aurutõkke teipi. Sagedasti võib kohata ehitusobjektidel puuduliku aurutõkkelintide paigaldust ja seda mitte alati hoolimatu paigaldaja tõttu. Nõuded muudkui karmistuvad ja pole palju kohti, kus saab ja võib niivõrd tähtsa etapi vahele jätta. Kui aga aurutõket tavapäraste materjalidega teha ei saa, siis siinkohal tulebki appi pintseldatav mastiks.

Nüüdsest on võimalik soetada VBH Estoniast Compact Win-aurutõkke mastiksit avatäidete paigaldamiseks kohtadesse, kus seda pole võimalik teha traditsioonilise liimitava aurutõkkelindiga.

Compact Win on geeljas mass, mida on kõige parem aluspinnale kanda pintsliga. See nakkub hästi enamlevinud ehitusmaterjalidega, parima tulemuse saavutamiseks võiks aluspind olla nagu ikka tolmu-ja lahtiste osakeste vaba. Hea ja lekkekindla tulemuse saavutamiseks tuleb vahendit peale kanda mitmes kihis. Eelmise kihi kuivamisest annab märku värvuse muutumine, seejärel võib katta koha teist korda.

Mastiksit võib kasutada ka teistes ehituslikes sõlmedes nagu seinte-põrandate ja läbiviikude ühenduskohtade tihendamisel. Sellistes olukordades oleks hea kasutada mansette ja tugevduskangaga sidumist.

Mastiks on saadaval 5-liitrises anumas.