Renson AR75 aknaventilatsioon

Renson AR75 aknaventilatsioon

4 ERINEVAT ÕHUVOOLU

Tauno Põldma, tootejuht

Hästifunktsioneeriv ventilatsioon on ülioluline normaalse elu- või produktiivse töökeskkonna loomiseks. Tihti aga kiputakse sellest elementaarsest faktist mööda või üle vaatama. Belgia firma Renson (aastast 1909) on akna- ja uksedetailidega tegelenud juba üle 100 ning ventilatsioonilahendustega üle 30 aasta. Renson AR75 aknaventilatsioon on mõlema tegevusala sümbioos, milles on oskuslikult ühendatud pikaajaline oskusteave ning innovatsiooni viimane sõna.

Renson AR75 on alumiiniumist isereguleeriv ventilatsioonisüsteem, mida saab lisada alumiinium-, puit- ja PVC-akendele. Tänu süsteemi patenteeritud sisemisele mehhanismile saab kasutaja valida nelje erineva õhuvooluga mudeli vahel: 54, 67, 77 või 101 m³ tunnis.

 Isereguleeruv klapp reageerib automaatselt tuule survele hoides ära tõmbetuule tekke ning säästes nii kasutaja küttekulusid. Renson AR75 siseklapp, mis põhimõtteliselt asendab putukavõrku, on hoolduseks hõlpsasti eemaldatav.

Lisana võib süsteemi paigaldada Pollux-filtri, mis püüab kinni ka kõige peenema tolmu sh ka õietolmu.

Erinevatest õhuvoolumahtudest hoolimata on ventilatsioonisüsteemid väliselt identsed, luues nii maja fassaadil visuaalselt ühtlase mulje.