2017.aastal panustab VBH veebi

 

 

 

UUEL AASTAL UUED PLAANID

VBH PANUSTAB VEEBI

Tervitan teid uue 2017. aasta ja meie lehe seitsmenda numbri ilmumise puhul.

Uus 2017. aasta on alanud, millest ka juba esimene kuu on selja taha jäänud. Aastaalgus on tavapäraselt aeg vaadata tagasi eelnevale, aeg koostada aastaaruandeid. Sõltuvalt tulemustest on see vahel kurvastamise, teinekord jälle rõõmustamise aeg. Minu jaoks on aastaalgus alati olnud ärev aeg, kui hinges närib ebakindlus ja teadmatus, milline aasta meid ees ootab.

Algab ju iga aasta alati nullist ja klientide südamete võitmiseks ja hoidmiseks tuleb kõike alustada otsast peale.

Algava aasta uute plaanide ja eesmärkide seadmise muudab eriti keeruliseks maailma majanduses valitsev segane olukord.

Meil VBH-s on lähimaks eesmärgiks veebruari alguses käivitada B2C internetipood VBH24.ee, mis muudab meie klientide tellimisprotsessi veelgi mugavamaks. Kindlasti jätkame sel aastal meie poolt pakutava tootevaliku laiendamist ja mööblifurnituuri kui uue valdkonna arendamist.

Meie suurimaks eesmärgiks 2017. aastal on jätkuvalt pakkuda oma klientidele laia tootevalikut ning üha paremat teenust!

Soovin teile, austatud partnerid, ilusat, teguderohket ning edukat uut aastat ja head VBH kliendilehtede lugemist!

VBH nimel
Indrek Sauga


Seoses e-kaubanduse jätkuva kasvuga kõikjal maailmas pühendub ka VBH algaval aastal ekstra energiat oma eraklientidele mõeldud B2C poe www.vbh24.ee arendamisele.

Ööpäevaringne veebipood muudab meie klientide elu märgatavalt mugavamaks, võimaldades teha tellimusi paindlikult ja just endale sobival ajal ja kohas.
Lisaks sellel pakub www.vbh24.ee võimaluse jälgida ka äriklientidel VBH andmebaasi esitatud tellimusi, vaadata oma ostude statistikat, arvete ajalugu ning nende eest tasumist jms.