Tere tulemast! Willkommen! Welcome!

VBH kliendileht nr 1

Tere tulemast!
WILLKOMMEN! WELCOME!


Indrek Sauga

 

Meil on teile hea uudis!
Mul on rõõm teile teatada, et VBH Eesti on oma arengus jõudnud etappi, kus firmas toimub palju erinevat. Ja toimub kiiresti. Toimub sedavõrd palju, et pidasime oluliseks hakata toimuvat jagama kõigi meile oluliste inimeste ja ettevõtetega. Edaspidi saate hoida näppu meie pulsil läbi selle kliendilehe siin.
Oleme oma kliendilehte püüdnud täita võimalikult mitmekülgse informatsiooniga. Sissejuhatuseks tutvustame läbi mitme kliendilehe VBH kuulsusrikast ajalugu. Lisaks ajaloole jagame kindlasti VBH värskeimaid uudiseid nii Eestist kui ka piiri tagant.

Samuti saab lehes olema ruumi nii omatoodete nagu näiteks greenteQ kui ka meie koostööpartnerite uudistoodete ja paremate pakkumiste tutvustamiseks.

Toodetest on tihtipeale olulisemadki inimesed ning seepärast püüame igasse lehte paigutada ka mõne põneva persooniloo või intervjuu Eesti tunnustatud tootja- egijaga.

Lõpetuseks aga tahame pakkuda mõne asjaliku õpetussõna ehk nipi või midagi lihtsalt inspireerivat. Nagu iga uus algatus, nii ka see kliendileht täidab meid suure põnevusega. Loodan, et VBH kliendilehte on teil sama põnev lugeda, kui meil seda teha oli.

Oleme otsustanud kliendilehte välja anda perioodiliselt ning lehe järgmine number jõuab lugejateni just siis, kui meil on teile taas piisavalt palju huvitavat ja tähtsat edastada.

Soovin Teile meeldivat lugemist, edu ettevõtmistes ja ilusat sügise lõppu!

A4 251115-2.ai

VBH mees- ja naiskonna nimel
Indrek Sauga
VBH Estonia juhataja