Kevadtervitus VBH-st!

 

 

KEVADTERVITUS VBH-st!

Tere, austatud lugejad!

Hoiate käes VBH Kliendilehe kolmandat väljaannet – meie kevadetervitust teile kõigile. Tagantjärele soovime kõigile naistele õnne möödunud naistepäeva puhul!

VBH Estonias toimub pidevalt midagi põnevat ja me püüame osa sellest ka teieni tuua. Üheks teemaks, mis sai tõuke eelmise lehe persooniloost Helena Randojaga, on sertifitseeritud ehk kvaliteetne akna- ja uksepaigaldus, mis on praegu Eestis veel väga algelisel tasemel reguleeritud.

Täna toodab enamus akna- ja uksetootjaid väga heade soojapidavusnäitajatega aknaid  ja uksi, kuid konkurents Eesti turul on loonud olukorra, kus hinnavõitluse tulemusena paigaldatakse need head aknad mitte kõige õigemini, pigem odavalt ja ka külmalt.

Meil puuduvad sellekohased normid, seadusandlus, sertifitseerimine ja ka järelevalve.

Püüame koos Enno Rebasega seda teemat uuesti päevakorda tuua ja vast õnnestub koostöös lehelugejatega panna alus mingitelegi muutustele.

Leht pakub veel uusi ja huvitavaid teemasid  meie koostööpartneritelt. Räägime oma valmistumisest messiks Eesti Ehitab 2016, kuhu ootame teid kõiki külastama meie boksi. Seekord on põhirõhk paigaldusel, katuse avatäidete uudistel (Roto ja Lamilux)  ning VBH uksetarvikute tootevaliku esitlusel. Meie külalised saavad maitsta ka VBH õlut Hazart.

Lisaks kajastame meie ettevalmistusi peatselt saabuvaks jaanipäevaks.

Kaunist kevadet ja head lugemist!


Indrek Sauga
regionaaldirektor