Peeteli kiriku sotsiaalkeskuse tervitus

HEAD PEETELI KIRIKU SOTSIAALKESKUSE LASTE SÕBRAD VBH ESTONIAST!

 

Käesoleva aasta alguses alustasime eraisikute ja ettevõtete annetuste toel õppeköögi planeerimist sotsiaalkeskuse soklikorrusele, kus asuvad päevakeskuse ja keskuses elavate poiste eluruumid. Seal saaksid lapsed õppida iseseisvalt söögivalmistamist kasvatajate ja vabatahtlike juhendamisel.

Teame, et ühine toiduvalmistamine on väga hea võimalus meeskonnatöö arendamiseks ning hiljem iseseisvat elu alustades kuluvad sellised oskused marjaks ära.

Samuti oleme kogenud, et nii mõnelegi noorele võivad head toiduvalmistamisoskused olla suureks abiks ka tulevase elukutse valikul. Võime kinnitada, et üheskoos toidu valmistamine ning söömine on olnud väga hea ja töötav vahend lastega usaldusliku kontakti loomisel ja selle kasvatamisel. Juba Piibilist võime lugeda, et Jeesus sõi sageli koos puudust kannatavate ning ühiskonna poolt tõrjutud inimestega ning ta õpetas samamoodi käituma ka meid.

Olete aastast 2013 toetanud meie keskuse tegevust nii oma toodete kui erinevate annetustega, et meie keskuse töö saaks jätkuda. Tänu teiesugustele headele inimestele ja ettevõtetele on jätkuvalt võimalik, et laste kõrval on inimesed, keda nad võivad usaldada, et meie keskuses on soe ning toit on laual iga päev.

Oleme väga tänulikud, et otsustasite lisaks iga-aastasele annetusele toetada sel aastal ka õppeköögi väljaehitamist!

Meil on väga hea meel, et meie lastel on nii head ja ustavad sõbrad. Loodame väga, et meie keskuse uus õppeköök saab Jumala ja heade inimeste abiga valmis veel enne jõule.

Suur tänu kogu abi ja toetuse eest! Soovime Teile kõigile tugevat tervist ja palju Jumala õnnistust!

Kõigi teie väikeste ja suurte sõprade nimel Peetelist.

Mati Sinisaar
Peeteli kiriku sotsiaalkeskuse direktor

Küttepuude ladumine

Pumbamaja ehitustööd Saaremaal

Algavaks õppeaastaks valmistumine ja 320 võileiva valmistamine kanuumatkal osalejatele.

Peeteli kiriku sotsiaalkeskuse laste õppeköök on valmis.