Uus tulija – Henri Heinmaa

Uustulija

TOOTEJUHT HENRI HEINMAA

Räägi meile pisut oma taustast.

Olen müügitaustaga mees. Proovinud kätt ettevõtluses, olles väikese vabaajapoe omanik, kus pakkusin klientidele matka- ja kalastustarbeid, jalgrattaid ning vabaaja riietust. Vabaajapoes pakutav haakus hästi ka minu enda hobide ja elustiiliga. Enne VBH-sse tulekut töötasin poolteist aastat Hetest OÜ-s mööblifurnituuri tootejuhi ametikohal, seega jätkan nüüd VBH-s juba tuttavas valdkonnas. Mul on väga hea meel, et olen VBH näol sattunud sõbralikku ja ühtehoidvasse meeskonda ning tahan omaltpoolt anda parima, et olla selle meeskonna väärikas liige.

Kas töö kõrvalt jääb aega ka perele?

Pühendan palju aega oma lastele. Eriti meeldib mulle kokata. Laupäeva hommikuti on meie peres traditsiooniks teha vahvleid vahtrasiirupiga, pühapäevad aga algavad tavaliselt ühe mõnusa pannkoogi söömaajaga. Võtan tõsiselt lapsevanema kohustusi, püüan vabal ajal lastele erinevaid tegevusi pakkuda, nii käime koos kinos, loomaaias, sportimas ja ka kultuuriüritustel.

Plaan on viia lapsed Egiptusesse, et nad näeksid oma silmaga veealust elu, mida siiani loomaaias akvaariumis või kalapoeg Nemo multikas on nähtud.

Kuidas sa ennast vabal ajal laed?

Olen kirglik harrastussportlane. Minu lemmikute hulka kuuluvad jalgratas, rulluisutamine, kepikõnd ja talvel suusatamine. Püüan leida aega ka ujumiseks ning päris tihti leian end jõusaalist. Armastan väga värskes õhus viibimist, mistõttu on hobideks nii matkamine kui ka kalastamine. Olen ikka kirglik kalamees. Vaimu hoian virgena kultuuriürituste, teatri ja kontsertidega.

Mida sa viimati lugesid?

Armastan lugeda ajaloolisi raamatuid ja ajakirju. Viimati lugesin ajakirjast „ Ajalugu“ Kartaago linna õitsengu ja hävimise lugu. Telekast vaatan meelsasti loodussaateid ja spordiülekandeid.