Dorma täisklaas siirdeseinte süsteem

UUS Dorma täisklaas siirdseintesüsteem

VEELGI AVARAMAD LAHENDUSED

Jan Põldver, üksusejuht

Uued Dorma HSW EASY Safe lükandseinad võimaldavad täielikult avada ja läbipaistvalt sulgeda erinevaid ruume. Silmapaistvamate näidetena tulevad silme ette eeskätt muidugi lennujaamad ja kaubanduskeskused. Veel on HSW lahendusi mugav kasutada talveaedade ja terrasside tuulekindlaks sulgemiseks nii, et suvi lõppeks võimalikult hilja ja kevad algaks võimalikult vara.

Peale tavalise turvaklaasi saab uue süsteemiga kasutada ka karastatud lamineeritud klaasi.

See muudab tavalise läbipaistva klaaspinna soovi korral fantaasiarikkaks, sest klaaside vahele on võimalik trükkida pilte, reklaame, kasutada erinevaid värve jne. Samas jääb nii sisemine kui ka välimine klaaspind endiselt siledaks ning lihtsalt puhastatavaks.

Siirdeseina käänd-liuguksi saab lisada senisest palju lihtsamalt ja soodsamalt. Käänd-liuguksed võimaldavad ruume kasutada mitmel erineval moel, soovi korral on kogu klaassein suletud (näiteks nõupidamiste ruum, kauplus vm) ja liikumine toimub läbi seinas olevate uste. Ürituste korral võib aga kõik paneelid ühte nurka kokku parkida nii, et tekib ühtne avar ruum.

Uued HSW EASY Safe siirdeseinad:

  • Võimalik kasutada klaasi paksusega kuni 19 mm
  • Ühe paneeli laius kuni 1250 mm ja kaal 150 kg
  • Seinte kõrgus kuni 4000 mm
  • Peidetud uksesulgurid
  • Kolm ühes indikaatoriga lukustus
  • Ühepoolne- või pendeluks
  • Erinevad pinnaviimistlused

Kui soovite täisklaasist siirdeseinasüsteemiga elusuuruses tutvuda, siis tasub minna Solarise keskusesse, kus enamik endiseid kaupluste alumiiniumist turvaruloosid asendati just Dorma HSW EASY lahendustega.

Solaris keskuse tegevjuht Rauno Miljand põhjendab oma otsust järgnevalt:

Keskuse värskenduskuuri raames otsustasime väsinud ja mitte kuigi dekoratiivsed metalsed turvavõred asendada seinast-seinani ulatuvate vitriiniklaaside vastu eesmärgiga tuua keskusesse rohkem avarust ja pakkuda klientidele veelgi mugavamat ja esteetilisemat kasutajakogemust. Arvestades, et Solaris keskus on klientidele avatud ka peale mõningate kaupluste sulgemist, oli meie jaoks oluline, kuidas näevad kaupluste fassaadid välja ka kinnisena. Siin aga on vitriiniklaasi lahendus oluliselt kaunim kui varasemalt kasutuses olnud metalsete turvavõrede puhul.