Dormast ja Kabast saab dormakaba

 
Priit Künnapuu, tootejuht

DORMAST JA KABAST SAAB DORMA+KABA

KES ME OLEME?

Dormast ja Kabast saab dorma+kaba – nutikas samm nutikate sissepääsulahenduste pakkumiseks. Nii astub firma sammu lähemale oma eesmärgile: pakkuda klientidele ja partneritele kõikjal üle maailma ühest allikast kõikehõlmavat kvaliteetsete turva- ja sissepääsutoodete, -lahenduste ja -teenuste sarja.

Ühinemine pakub klientidele igas faasis ulatuslikult lisandväärtust. Firma on oma klientidele pakkunud turvalisust ja usaldusväärsust kokku juba üle 150 aasta. Ühinemine mitmekordistab ettevõtete tugevused. Ettevõtted täiendavad teineteist väga hästi, misläbi on tagatud, et tulevikus suudetakse ühe tarnija poolt pakkuda kõikehõlmavat nii uste kui ka turvaliste hoonete ja ruumide sissepääsusüsteemidega seotud toodete, lahenduste ja teenuste portfelli. See hõlmab silindrite ja lukkudega lukustussüsteeme kuni täieliku võrguühendusega elektroonsete sissepääsusüsteemideni, füüsiliste sissepääsu- ja automaatsete uksesüsteemideni ning kõikehõlmavat uksehingede, aksessuaaride, suluste ja stopperite sarja, võtmetoorikutest ja võtmelõikamismasinatest rääkimata. Seda ulatuslikku sarja täiendavad tooted aja ja ettevõtte andmete salvestamiseks, kõrgetasemelist turvalisust tagavad lukud ja lukud hotellidele, horisontaalsed lükandseinad ning lükandvaheseinad.

Ettevõtte uus nimi, dorma+kaba, tähistab kahe tugeva partneri ja kaubamärgi liitu, mis loob pikemas perspektiivis väärtust kõigile asjaosalistele. Nimetatud väärtus tuleneb lisatoodete ja teenuseportfellide kombinatsioonist, esindatusest kogu väärtuse loomise ahela lõikes ja kõikjal üle maailma.

dorma+kaba näol saate tugeva partneri, kes toetab teid igas teie ehitusprojekti väljatöötamise faasis – esialgsest nõustamisest iga ukselingini.

Ühinemine viib kokku kaks perfektselt kokkusobivat ettevõtet, mis on arenenud paralleelselt ja mille ajalood sobivad väga hästi kokku, firmad täiendavad teineteist täiuslikult. Nii Dorma kui Kaba tegevuse keskseks komponendiks on alati olnud innovatsioon. Ettevõttena dorma+kaba tegutsevad mõlemad koos, järgides seda jagatud filosoofiat. Nii on ühendatud ressursid ja jagatud kogemused. Ettevõttena püüab dorma+kaba olla oma sektoris innovatsiooniliidriks ning jätkata ka tulevikus uuendustesse investeerimist. Seejuures on firma eesmärgiks alati luua nutikaid sissepääsu- ja turvalahendusi, mis pakuvad klientidele, partneritele ja lõpptarbijale pikemas perspektiivis lisandväärtust. Teie kui kliendi jaoks tähendab see võimalusi kõikjal üle maailma, mis lubavad tulevikust mõelda rahuliku südamega – teil on usaldusväärsed ligipääsu- ja turvalahendused.

dorma+kaba pakub nutikaid ja turvalisi sissepääsulahendusi. Firma toodetele, lahendustele ja teenustele annavad näo pikaajaline innovatsioonide traditsioon, ettevõtte tõhus tegutsemine juhtiva ettevõttena ja ligikaudu 16 000 kogenud ning pühendunud töötajat.

Ühinemine võimaldab nüüd pakkuda veelgi laiahaardelisemaid ja turvalisemaid hoonete ning ruumide sissepääsusüsteeme – kõik ühelt tarnijalt.

 

 

 Peavõtmesüsteemid Optimaalne turvalisus ja paindlik sissepääsuõiguste määramine – maksimaalse kontrolli, madalate kulude ja suurema mugavuse tagamiseks.
 Aksessuaarid ustele Kauakestvad ja kena välimusega tehnoloogilised lahendused ustele – mugavamad, kergesti monteeritavad ja usaldusväärselt toimivad detailid ühelt tarnijalt.
Klaassüsteemid siseruumidesse Kvaliteetsed klaassüsteemid – mitmesugustel eesmärkidel igapäevaelus ja kontoris kasutamiseks.
Sissepääsusüsteemid Automaatsed sissepääsusüsteemid –  mugav automaatne sissepääs hoonetesse.
Elektroonsed sissepääsusüsteemid ja andmed Elektroonne kontroll sisenemiste üle ja töötajate haldamine – tõhus sisenemiste haldamine, turvalisus ja andmekogumine.
Teenused Täpselt kliendi vajadustele vastavad teenused ja personaliseeritud hooldus – igat tüüpi sissepääsu- ja turvalahenduse pikaajalise usaldusväärse toimimise tagamiseks.
Süsteemid eluhoonetele Lukud hotellidele ja lukustussüsteemid ning sissepääsuhaldamis-süsteemid suvilatele – usaldusväärne, ent mugav ja tõhus kaitse igasugusele kinnisvarale.
Turvalukud Turvalukud – kaupade, väärisesemete, teabe või ohtlike ainete optimaalseks kaitseks lubamatu juurdepääsu eest.
Lükandseinad Paindlikud, tõhusad vaheseinalahendused – ruumiasetuse muutmiseks hotellides, konverentsikeskustes, stuudiotes ja mujal.
Võtmesüsteemid Võtmetoorikud ja võtmelõikamismasinad ning lahendused autodele autovõtmetest programmeerimis-seadmeteni – igat tüüpi sissepääsusüsteemid.