Lamiluxi uudistoodang vaimustas disainižüriid

 

LAMILUXi uudistoodang vaimustas disainižüriid 


 

Tarmo Väli, tootejuht

LAMILUX sai Red Dot disainiauhinna oma raami integreeritud LED-valgustite ja alusraamile valgust peegeldava kihiga lamekatuseakende eest.

Päevavalgussüsteemide, klaaskatusekonstruktsioonide ja hoonete juhtimissüsteemide tootja LAMILUX saab ihaldatud Red Dot Award’i auhinna: sellega tunnustatakse innovaatilise lamekatuseakna tootedisaini, mis ühendab täiuslikult päevavalguse kunstliku valgusega. 41-liikmeline žürii andis tänavu hinnangu ligikaudu 5200 konkursile saadetud tootele. Kõige silmapaistvamad saavutused, nende seas ka LAMILUX CI-System Prismen-LED/Reflective, on nüüd tunnistatud auhinna vääriliseks.

Eksperte veenis LAMILUXi uus, esteetiliselt kütkestav lamekatuseaken, millel on väga kõrge päevavalguse sisselangevus ja valgusviljakus. Sellel lamekatuseaknal on alusraami ülemise osa igasse külge integreeritud sujuvalt reguleeritavad LED-valgustid. Hämaruse suurenedes kompenseerivad need järk-järgult päevavalguse puuduvat osa kas siis soevalgete (2700K) või neutraalvalgete (4000K) LEDidega: täiuslik päevavalguse ja kunstliku valguse kombinatsioon ruumi ühtlase valgustatuse tagamiseks. LAMILUX töötas selle süsteemi välja koostöös rahvusvaheliselt mainekate Bartenbach GmbH valgusspetsialistidega.
Žüriid vaimustas ka võimalus tuua ruumi rohkem loomulikku valgust, kuigi päevavalgussüsteemi akna suurus ei muutu. Lamekatuseakna alusraami sisekülg on varustatud hästi valgust peegeldava materjaliga. Seega suureneb valguse läbilaskvus päevavalguse korral ilma energia sisestust muutmata kuni 50 protsendi võrra. Tänu peegeldusmaterjalile saab ruume iga päev kuni 25 protsenti kauem valgustada.

lamilux-tooted1

lamilux-tooted2

 


 

TOIMETUSE TEADE
Indrek – juba 20 aastat ametis VBH-s.

Ja sellel ametil on palju nimetusi: matkajuht, treener, nõustaja, koolitaja, suunanäitaja, innustaja, eesliikuja, visionäär, mida saab ka lühemalt kokku võtta: õige juht.
20 aastaga on palju ära tehtud, aga veel rohkem ootab ees. Indreku hoog ei paista raugevat.
Toetust pakuvad hulk kolleege, kes tulevad ja jäävad.
Tervist ja õnne!

indrek

9. septembril täitus VBH / Lokmani asutamisest juba 23 aastat ja meil on põhjus lisaks sünnipäeva tähistamisele tänada ka VBH tööjuubilare.

Viiel meie töötajal täitus või kohe täitub 20 tööaastat VBH-s!

Piret Kroosmann – tegelikult täitus 20 aastat juba eelmisel aastal, seega sellel aastal juba 21. tööaasta
Rene Maajärv – täna on IT-juht VBH-s ja paljude tehniliste lahenduste autor, kuid töötas algusaastatel Lokmanis laojuhina
Jan Põldver – täna on TKA üksuse juht, kuid alustas samuti laojuhatajana
Taivo Plink – täna on kliendihaldur ja alustas samuti laotöötajana
Andres Kokk – täna on ekspordijuht, kuid algusaastatel töötas Roto suluse tootejuhina
Tänavu juulis saatsime teenitud pensionile meie kauaaegse töötaja Jüri Ploompuu, kes töötas meie juures 18 aastat.

Täname kõiki meie juubilare, pühendumise, panuse ja lojaalsuse eest!