Kliendikoolitus keemia osakonnas

 

Kliendikoolitus 


VBH ESTONIA VÄRVIKLASSIS TOIMUS 18. – 19. MAIL KLIENDIKOOLITUS

 

icromorrelsmohawkanesta-iwataps

 

Oma värvisüsteeme tutvustas Itaaliast ICRO ning Inglismaalt Morrells. Viimistlustehnikast olid esindatud Jaapani päritolu tootja Anest-Iwata ning mööblifurnituurist uudisena väljas PS GmbH elektroonilised mööblilukud.

Kahe päeva jooksul said mööblisektori kliendid valitud süsteemidest teoreetilise ülevaate ning seejärel praktilise külje pealt oma silmaga veenduda ning soovi korral ise osaleda süsteemide pealekandmisel.

ICRO pinnaviimistlussüsteemidest olid sellel korral tähelepanu all ultramatt-, polüuretaan-, polüester- ning efektlakid. ICRO sortimendist leiab samuti vesi- ja lahustialuselisi peitse, nitro-, vesialuselisi ja UV-kõvenevaid lakke, parketi-, klaasi- ja plastikulakke ja õlisid.

MORRELLSi tootevalikust olid esindatud AC lakid ja värvid.
Valiku põhjuseks oli Skandinaavia turg kui jätkuvalt üks suurimaid happekõvenevate süsteemidega viimistletud toodete
sihtturge. Morrellsi, globaalse värvitootja RPM koosseisu kuuluva värvitootja tootevalikust võib leida ka erinevaid vesi-ja lahustibaasil värvisüsteeme ja õlisid nii sisse kui välja. Samuti kuulub neile RPMi tooteseeria MOHAWK, mis on Põhja-Ameerika suurim mööbli ja interjööri elementide paranduskomplektide kaubamärk.

ANEST-IWATA on Jaapani värvipüstolite-pumpade tootja. Asustatud 1926. aastal, on see üks juhtivamaid pinnaviimistlustehnika tootjaid, pakkudes kõrgekvaliteedilist pinnaviimistlemise tehnoloogiat pihustatavate materjalide pealekandmiseks nii puidu- kui ka autotööstuses. Näidati ja prooviti uut lõhestatud düüsiotsaga püstoleid, mis võimaldavad materjali peale kanda väiksema rõhuga ja sellest tulenevate eelistega. Lisaks toonitati ka üha kasvavat vajadust kolmeastmelise filtreerimissüsteemi järele. Viimane võimaldab efektiivselt tagada pihustussüsteemi stabiilse korrashoiu.

PS elektroonilistest mööblilukkudest sai tutvustatud Tallinna Kaubamaja ILU-osakonna (sisearhitekt Tarmo Piirmets, teostus Wako Värkstuba) näitel universaalset mööblilukku SOLO (sahtlile, käänduksele ja liuguksele) ja hetkel maailma väikseimat mööblilukku Beetle (40x40x12mm). Näidisena oli koostatud lukkudest ahel, et kõik saaksid aru, kuidas on võimalik erinevaid lukke omavahel kombineerida ja näha, kuidas need töötavad. Lisaks tutvusime koodlukuga 10Ten, millel on olemas nüüd ka valge taustaga versioon. Uudisena on rõõm mainida, et SOLO lukule on tänaseks olemas ka bluetooth juhtimise võimalus läbi nutirakenduse (saab tekitada kasutajagrupid, hallata neid, jälgida logi, kes ja kuna on neid lukke avanud jne). PS GmbH pakub jätkuvalt ainukesena 5-aastast garantiid oma toodetele.

Vaata lähemalt SIIT

koolitus-1

koolitus-2

koolitus-3