Alveuse valamud Euroopa staažikamalt valamute tootjalt

 

Partnerite uudised


  
   
Martti Kosemets, tootejuht

ALVEUSE VALAMUD – EUROOPA STAAŽIKAMALT VALAMUTE TOOTJALT

KOVINOPLASTIKA Lož Sloveeniast on üks suuremaid ja edukamaid Euroopa köögivalamute ja nendega seotud seadmete tootjaid, kandes uhkusega 61-aastast traditsiooni. Tegemist on rahvusvahelise ettevõttega, kes on saavutanud kadestamisväärse positsiooni köögiseadmete turul, järgides kõrgeima kvaliteediga standardeid ja pidades sammu moodsa disaini trendidega. Kombineerides „Saksa“ funktsionaalsust, eluaegset garantiid ja Itaalia tootedisaini, muudavad need Alveuse värskendavalt teistsuguseks võrreldes teiste tootjatega.

Alveus brändi tooted on mõeldud kaasaegsetele High-end köökidele.
Tänapäeva interjööris on piirid köögi ja elutoa vahel hägusad, samas
on minimalistlikud, rafineeritud ja keeruka disainiga lahendused
hakanud järjest enam levima.

Köök on muutunud kaasaegse interjööri keskuseks, iga kodu südameks, kohaks kus perekond on pidevalt koos. Alveus esitleb valamuid ja muid köögitooteid, mida saab tuua oma kööki järgides viimase aja trende. Kui tegemist on innovatsiooni, materjali, tootmise kvaliteedi ning pidevalt uute lahenduste otsimisega, et suurendada toodete mugavust ja funktsionaalsust, ei tee nad mingeid kompromisse. See on ka põhjus, miks Alveuse valamud on ühed kaasaegse disaini tipplahendused, tänu millele nad saavad kiidelda kvaliteediga, mis ületavad turul olevaid sarnaseid tooteid.

Alveuse valamud on ühed kõige vastupidavaimad valamud turul, kuna need on valmistatud kuni 1 mm paksusest 18/10 roostevabast terasest. Peamine paksema terase eelis on suurem löögikindlus, suurenenud valamu segisti stabiilsus ja oluliselt vähenenud voolava vee müra.

Alveuse valamuid on lihtne puhastada ja hooldada. Need on valmistatud kõrge kvaliteediga materjalist ja kujundatud võimalikult lihtsaks hoolduseks ilma agressiivsete puhastusvahenditeta. Komposiit ning roostevabast materjalist valamud on äärmiselt vastupidavad kõrgele temperatuurile, kriimustustele, kemikaalide mõjudele ning erinevatele plekkidele.

Alveuse valamu pinnad on töödeldud nii, et peavad vastu hallituse, mikroorganismide ja bakterite tekkimisele.
Erinevalt konkurentide toodetest on kõik Alveuse valamud varustatud spetsiaalse helisummutava kattega, mis leevendab voolava vee müra vastu valamu pinda.

 

alveus_valamu

alveus_tooted