VBH tegemised

 

VBH tegemised 


 

MEIE ÕLLETEGU

VBH õlled on valmis. Eestis on läbi aegade tubli töötegemisega lahutamatult kaasas käinud ka karastav kesvamärg. Olgu siis tegu suvise heinateoga või talvise metsaveoga. Erandiks pole ka VBH. Ajal kui pea igal endast lugupidaval ettevõttel on oma firmaõlu, siis ei saanud meiegi kõrvalseisjaks jääda ning nii see otsus sündis. Õnneks ei suutnud me aga kokku leppida, mis sorti õlut eelistada, ning nii saigi neid õllesid valmis kokku kolm erinevat.

Meie õllede nimed on Vizioon, Biznis ja Hazart.

Tegemist on kolme eri sordiga – punane IPA Vizioon on kaugele vaatamise õlu, mis annab mõttele kõrget lendu, tume porter Biznis soodustab tõsisemaid ja sügavamaid jutte, aga hele saunaõlu Hazart kustutab ka kõige suurema janu!

VBH_olu

 



VBH TOETAB EESTI TENNIST!

Sportlik vaim st aus mäng ning pidev pingutamine parima tulemuse nimel on VBH-le alati omane olnud. Seega pole midagi imestada, et me ka Eesti tippsportlastele tegudega oma toetust avaldame. Mäletatavasti toetasime veel Lokmani päevil Eesti üht esisuusatajat Andrus Veerpalu. Hiljem aitasime Eesti noort suusalootust Triin Ojastet tema sportlaseteel.

Selle aasta mais aga allkirjastas VBH Estonia
sponsorlepingu Maria Lota Kauliga, kes on hetkel
naiste tennise üksikmängus valitsev Eesti meister.

Soovime Maria Lotale jõudsat ja kiiret arengut ning loodame, et meie „investeering“ talle ohtralt tulu toob.

MariaLotaKaul


KÜSIMUS MEIE LUGEJATELE!

Andke julgelt tagasisidet, küsige teid huvitavaid teemasid ning andke märku meie valdkonna huvitavatest persoonidest!