Ühinemine Tarsimiga, mööblitootjatele pakutav tootevalik

 

 

 

 


Ühinemine Tarsimiga
mööblitootjatele pakutav tootevalik

Kevin Apri, tootejuht

7. mail ühinesid omavahel Tarsim ja VBH Estonia. Ühinemise tulemusena laienes märgatavalt VBH Estonia mööblisektorile mõeldud tootevalik. Valikusse lisandusid: KOSKISENi mööbliplaadid, HRANIPEXi kandid, FURNITALi mööblifurnituur ning PFLEIDERERi laminaadid. Loodame, et see ühinemine muudab mööblitootjate jaoks kauba kättesaamise logistiliselt mugavamaks.

Siinkohal on sobiv koht meelde tuletada, mis tooteid ja missugustelt hankijatelt pakub VBH Estonia mööblivalmistajatele mõeldud programm:

Schachermayer on üks suurimaid mööblifurnituuri edasimüüjaid Euroopas. Valikus on väga palju erinevat ja huvitavat furnituuri kogu majapidamisse, alustades köögist ja lõpetades garderoobiga.
FGV on üks suurimaid Itaalia mööblifurnituuri tootjaid. Valikus on erinevad puitsahtlisiinid, ühekordse küljega sahtlid, kaasaegse disainiga topeltküljega sahtlid, vaikselt sulguvad teleskoopsiinid, ülakapi mehhanismid, nurgasüsteemid, erinevad kõrged, madalad, kitsad, laiad cargosüsteemid ning kõikvõimalikud erinevad mööblihinged. Kvaliteet on tagatud vastavate sertifikaatidega, hinna ja kvaliteedi suhe on väga hea. Sahtlid on vaikselt sulguvad ning pigem suurema kandevõimega.
Furnital on Itaalia mööblifurnituuri edasimüüja. Valikus on palju erinevaid kandureid, kinnitusi, prügi- ja garderoobisüsteeme, tõukureid, hingesid, teleskoop- ja puitsahtlisiine, ühekordse küljega sahtleid, cargosüsteeme, nõudereste jpm.
Koskisen on mööblitootjate seas väga populaarne mööbliplaadi tootja eelkõige oma kvaliteedi poolest. Tootevalikus on erinevates mõõtudes ja paksustes puitlaast- ning melamiinplaate. Mõlemaid plaate on võimalik tellida niiskuskindlatena. Melamiinplaadi puhul on kliendil võimalik valida üle 30 erineva dekoori vahel. Samuti on võimalik valida struktuure.
VauthSagel on väga kvaliteetsete ja usaldusväärsete saksa prügisüsteemide ning kõrgete ja madalate cargode tootja. Valikus on veel erinevad organiseerimissahtlid ning nurgasüsteemid. Kaasaegse disainiga ning Eesti mööblitootjate seas iga päevaga järjest rohkem populaarsust koguv tootja.
Pfleiderer pakub laias valikus laminaate. Erilisemad on roostevabad ja alumiiniumviimistlusega laminaadid.
Alveus on Sloveenia valamute ning segistite tootja. Kvaliteedi poolest on konkurentidega Blanco, Franke ja Schock samal pulgal, aga soodsama hinnaga. Kombineerides Saksa funktsionaalsust ja Itaalia tootedisaini, muudavad need Alveuse värskendavalt teistsuguseks võrreldes konkurentidega. Valikus on nii roostevabad, kivist kui ka klaasist valamud. Populaarsust kogub Monarch kollektsioon ehk kuldne, pronksine, vaskne või antratsiitvärvi roostevaba valamu. Valamutele on võimalik juurde tellida ka sobilik segisti ja lisatarvikud nõrutusrestide või lõikelaudade näol.
Unionplast on hea kvaliteediga Itaalia furnituuri tootja. Tootevalikus on soklijalad, soklikatted, kriimustuskindlad sahtli põhjamatid, prügiämbrid sahtli põhja, nurgasüsteemid, sahtlisisud, profiilkäepidemed, köögitehnika alusrestid parema õhutuse tagamiseks, alumiiniumist sahtlipõhjad kaitsmaks vee eest ja palju muud.
Samuel Heath on äärmiselt kõrge kvaliteediga Inglise firma, kelle tootevalikust leiab ukselinke, uksenuppe, nagisid, lukuplaate ning peithingi. Lisaks pakuvad nad ka kõrge kvaliteediga terasest vannitoafurnituuri: dušid, kraanid, seebihoidikud, seebidosaatorid jpm.
 Alvic on Hispaania akrüülplaadi tootja. Pakub nii kõrgläikega kui ka mattviimistlusega plaate. Valikus on ka kivi-, naha- ja puidudekoori ning struktuuriga plaate. Plaadid on väga kõrge kriimustuskindlusega.
Willach Fama on üks maailma juhtivaid ravimihoiustamise lahenduste pakkujaid. Spetsialiseerunud apteekide, haiglate ja arstiabikeskuste kõrge kvaliteediga sahtli- ja riiulisüsteemidele. Willach pakub ka täielikult automatiseeritud lahendusi.
Hranipex on väga lai valik erinevate dekooridega servakante – ABS-kant, spoonkant ning melamiinkant. Olemas on nii liimiga kui liimita kandid. Lisaks kantidele on valikus ka furnituur: plastiknurgad, sahtlisisud, puittüüblid, riiulikandurid, vaikselt sulguvad hinged, puhastusvahendid ja liimid.
PS Locks on Austria elektrooniliste lukkude tootja, tagades palju erinevaid paigaldamisvõimalusi. Eelkõige mõeldud kasutamiseks erinevates poodides, klaaskappidel, vitriinidel, sahtlitel, haiglates, kontorimööblil, koolikappidel ning kõikjal, kus sahtlid/kapid on avalikus kohas, kuid soovitakse asju privaatselt luku taga hoida. Lukke on võimalik avada nii magnetkaardi, tableti kui ka klahvistikuga. Uusim avamisviis on nutitelefoniga avamine läbi Bluetoothi. PS Locksi mobiilirakendusest näeb ka avamise ajalugu ning luku patarei seisukorda.
Bachmann tarnib erinevaid pistikupesasid, lüliteid ja juhtmeid nii kodusesse majapidamisse kui ka kontoritesse. Tootevalikus on enam kui 2000 erinevat standardtoodet. Väga kvaliteetne Saksa tootja.
Lamintex on erinevate kaasaegsete dekooride ja struktuuridega tasapindade tootja. Valikus on nii 28 mm kui ka 38 mm paksusega puitlaastplaate. Tasapindade pikkused on
2650 – 4100 mm.

Huvi korral võtke julgelt ühendust meie mööblivaldkonna tootejuhtide Kevin Apri ja Henri Heinmaaga.