Suvehõnguline kevad on kohal!

 

 

 

Suvehõnguline

kevad on kohal!

Indrek Sauga

Tere taas head koostööpartnerid, kliendid ja VBH töötajad!
Kevad on käes ja traditsiooniliselt on kevadekuulutajaks olnud mess „Eesti Ehitab“, kus ka seekord oli platsis VBH Estonia. Ametliku statistika järgi külastas sellel aastal messi kokku üle 32 000 külastaja ning ohtralt saginat ja uudistajaid jagus ka meie väljapaneku juurde. Aitäh kõigile, kes VBH stendi juurest läbi astusid ja seal oma aega kulutasid! Kes messile ei jõudnud või tahab meie messi väljapanekutega tutvuda, siis tere tulemast meie näidistesaali Läike tee 12. Kohale tasub tulla kasvõi seepärast, et juunis peaks veel olema võimalus saada kingiks uus VBH 25 aastapäeva õlu!

Selle aasta esimeses lehes (veebruar, 2018) kirjutasime, et üheks meie selle aasta eesmärgiks on mööblisektoris turuosa laiendamine. Tänaseks ongi  allkirjastatud Tarsimi ja VBH ühinemine! Edaspidi saavad kõik meie kliendid Koskiseni mööbliplaati, Hranipex mööblikanti ja ka teisi Tarsimi hankijate tooteid tellida otse VBH-st. Selleks, et ka peale ühinemist oleks klientide teenindamine võimalikult sujuv ja probleemitu, jätkab VBH ridades haldurina Tarsimi kauaaegne klienditeenindaja Annaliisa Masing. Olen kindel, et kohaneme võimalike väljakutsetega klientide teenindamisel kiiresti, kuid loodan ka klientide mõistvale ja heatahtlikule suhtumisele. Koskiseni plaatide  müük Eestis on VBH Estoniale mitmes mõttes suur väljakutse, seega soovin kõigile asjaosalistele jõudu ja vastupidamist!

VBH ja minu enda põhimõtteks on järjepidevus ning sellest lähtudes uuendasime koostöö- ja sponsorlepingu VBH ja Maria Lota Kauli vahel, kes on muuhulgas ka VBH toetusel tulnud juba kahekordseks Eesti naiste tennisemeistriks. Soovin nii talle kui kõigile tennise- ja spordisõpradele ilusat suve!

Ukse taga on suvi, mis on nii tootmise kui ka puhkuste kõrghooaeg. Soovin siinkohal kõigile lehelugejatele, et see aeg oleks võimalikult ilus, puhake, laadige oma patareisid või viige ellu oma unistused!
Ilusat suve ja uute kohtumisteni augustis, kui meil on taas teile jagamiseks põnevaid uudiseid!