Uued tulijad

Uustulija
KÄTTE JÕUDIS MAI JA KATJAST SAI KAI

Alates maist töötab Kai VBHs juhiabi-bürooassistendina.

Olen päritolult maatüdruk, keda ahvatlesid linnatuled. Peale gümnaasiumi lõppu tulin õppima Tallinna Majanduskooli hotellimajandust ning kooli lõpetamise järel sain põneva pakkumise Central hotelli avamis-eelsesse meeskonda. Sealt sai sujuvalt peale hotelli edukat avamist minu ametikohaks juhiabi ning tegelesin ka personalitööga. Minu esimene juht Toomas Undusk innustas alati õppima ja ennast igakülgselt täiendama. Tema initsiatiivil läbisin ma kaheaastase õppe Helsinki Marketingi Instituudis. Kuna personalitöö pakkus palju avastamisrõõmu ja nagu ikka inimestega seotud valdkonnas ei sarnane üks päev teisega, astusin ma täiskohaga hotellitöö ja väikese poja kõrvalt õppima Tallinna Tehnikaülikooli halduskorralduse erialale, valides lisaerialana personalijuhtimise. Lisaks pikale kogemusele hotellisektoris olen töötanud ka saksa kataloogikaubamaja Quelle Baltikumi personalijuhina. Sain algusest lõpuni ehitada üles ühe organisatsiooni personalisüsteemid ja palju tööalaselt reisida. Õppisin julgelt otsustama ja vastutust võtma.

Viimased viis aastat töötasin Remmers Balticas sekretärina. Mulle on alati meeldinud saksa täpsus ja nii olengi ma sattunud alati Saksamaaga seotud ettevõtetesse.

Kuna elu ei keerle ainult töö ümber, siis aitavad minu vaba aega sisustada naiselikud hobid ja lapsed. Olen ema 18-aastasele Rolandile ja 8-aastasele Anna Britile. Armastan väga lugeda, ooperit ning klassikalist klaverimuusikat, tegelen tervisespordiga ja mulle meeldib päevapinget maandada käsitööd nokitsedes.
Olen avatud meelega ja leian, et elus on nii palju avastamist ja kogemist väärivat. Sel aastal on plaanis proovida ära, mis mäng on golf.

Järgin elus lihtsaid tõdesid: ära tee teistele seda, mida ei soovi, et sulle tehakse; naeratuse ja headusega liigutab mägesid ning ära jäta kunagi ütlemata, kui väga sa kellestki hoolid.
Minu esimesed muljed minu uuest kodust: soe, sõbralik ja toetav meeskond; pool kandikut lõhutud nõusid, aga killud toovad ju õnne.. ja raamatupidaja Jaanika siiras ja julgustav tagasiside esimese nädala lõpus. Olen aru saanud, et VBH-sse tullakse, et jääda. 🙂


Uustulija
TOOTEJUHT KEVIN VÄLJAKUTSEID EI KARDAKevin töötab alates maist VBHs mööblifurnituuri tootejuhina.

Mina olen Kevin ja vanust on mul 23. Minu teekond sõbralikus ja ühtehoidvas VBH meeskonnas sai alguse juba tegelikult aastal 2015, kui aitasin laos töötades tellimusi kokku panna. Mulle meeldib mu töö ja mu kolleegid, hindan väga positiivsust ja toetavat töökeskkonda. Minu soov on anda alati endast parim, võib-olla oli see ka põhjuseks saada tunnustatud ettevõtte poolt Aasta inimese tiitliga 2015.

Kuid, kuna ma olen noor ja tahaksin elus palju näha ja kogeda, siis tekkis mingi aeg vajadus panna ennast proovile hoopis teises valdkonnas, milleks oli kinnisvara. Nii ma siis otsustasingi õppida kinnisvaramaakleri tööd. See oli huvitav periood, mis õpetas mulle palju, alustades kõigega, mis puudutab kinnisvara ja sellega seotud tegevusi ning lõpetades vast olulisemaga nagu inimesed, inimestevahelised suhted, klienditeenindus ja enese pidev motiveerimine. See oli nagu väike ettevalmistus minu tänase töökoha jaoks VBH-s mööblifurnituuri tootejuhina. Tänu sellele ei pelga ma uusi olukordi, minus on piisavalt tahtejõudu ja uudishimu. VBH on minu jaoks nagu teine perekond, kuhu mind uuesti lahkelt vastu võeti. Töötajaid hoitakse ja toetatakse siin väga.

Mind huvitab kõik, mis on seotud autode ja motospordiga – lapsest saadik olen olnud autode kõrval.

Mul on armas elukaaslane ja olen suur loomaarmastaja. Meil on peres kaks lahedat koera – vahva ja tark Saksa lambakoer Roi ning üks ulakas Jack Russel nimega Zeno, neil mõlemal on vanust juba 11. Vabal ajal püüangi võtta palju aega oma perekonna ja koerte jaoks. Minu unistus on elada oma elu nii, et selles oleks rahulolu ja rõõmu.