Klöber seina- ja katusekomponendid

Klöber seina- ja katusekomponendid

LAHENDUSED PROFESSIONAALILT PROFESSIONAALILE

Tarmo Väli, tootejuht

Klöber GmbH on vaieldamatult üks juhtivaid kõrge kvaliteediga uuenduslike seina- ja katusekomponentide tootjaid maailmas. Tootevalikus on erinevad komponendid viil- ja lamekatustele, seintele ja fassaadidele. Klöberi süsteemsed lahendused esindavad laia valikut tooteid ja hõlmavad kõiki spetsiifilisi funktsioone nagu ventilatsioon, tuule- ja õhukindlus, isolatsioon, energiasäästlikkus, ühendamine ja kinnitamine, aga ka katuse ohutus. Pakutavad professionaalsed lahendused suurendavad funktsionaalsust ja ehitiste esteetilist välimust.

Universaalsed tooted ja süsteemid tagavad väljapaistva tulemuse
Klöber pakub nii standardseid tooteid kui ka erilahendusi. Kõike pakutavat iseloomustab kõrge kvaliteet, vastupidavus ja kauakestev väärtus ehk parim hinna ja kvaliteedi suhe.

Enamikku tooteid saab omavahel kombineerida, mis tähendab, et tegu on lahendusega, kust klient saab kõik vajaliku.

Klöberi tooted vastavad uusimatele tööstusstandarditele ja regulatsioonidele ning on mõeldud universaalseks kasutuseks, mille tulemusena on võimalik varustada paljusid katusekatete ja seinakonstruktsioonide tegijaid. Toodete universaalsus muudab lihtsamaks detailide täpsustamise, tagab usaldusväärsema funktsionaalsuse ja lihtsustab tööd.

Aastakümnete pikkune kogemus ja tugev positsioon Euroopas
Klöber on asutatud Saksa linnas Schwelmis 1960. aastal. Ettevõtte rahvusvaheline peakorter asub Euroopa südames Oberurselis, Frankfurt am Maini lähedal. Tütarettevõtted asuvad teistes Euroopa riikides, mis tähendab, et ollakse lähedal äripartneritele ja ideaalses logistilises asukohas, et täita nende nõudmisi. Tänu aastatepikkusele kogemusele, ulatuslikele tehnilistele ja turunduslikele teadmistele on firmal võimalik pidevalt areneda ja käia kaasas uusimate paigaldust, ehitust ja arhitektuurilisi lahendusi hõlmavate trendidega. Selle kinnituseks on tihe koostöö juhtivate teadus- ja arenduskeskustega ning katusepaigaldajate ja arhitektide assotsiatsioonidega.

Turvaline valik
Aitamaks äripartneritel olla veel edukamad, pakub Klöber laiaulatuslikke koolitusprogramme ja muid teenuseid, mis on seotud müügi ja paigaldusega. Lisaks antakse kliendile asjatundlikku nõu uute normide, trendide ja tehnoloogiate kohta, mis mõjutavad paigalduse praktilist poolt ja ehitustrende. Ükskõik, missugune on toote kasutaja roll ehitamisel või paigaldamisel, sees või väljas: Klöberi tooted ja lahendused aitavad konkurentsieelise saavutamisel, pakkudes kindlustunde, et olete teinud õige otsuse.

Sertifitseerimine
Kõik Klöberi tooted on kooskõlas ehituseeskirjade ja Saksamaal kehtivate standarditega.

Garantii
Klöber pakub 5-aastast õiguslikku garantiid vastavalt tarnetingimustele ja Saksa määrustele. Garantii ei laiene värvi püsivusele ja halvale või ebakorrektsele paigaldusele. Kõik tooted tuleb paigaldada järgides paigaldusjuhendeid.