Mida messil VBH boksis näha saab?

VBH messi-ERI

 

 

 

Mida messil

NÄHA SAAB?


Nii nagu varasematel aastatel, nii ka tänavu olime enne messi raske valiku eest, et mida meie suurepärasest sortimendist messipublikule näitamiseks välja panna. Otsustasime, et näitame seekord messikülalistele nii uut kui vana, meie populaarseid tooteid vaheldumisi uute ja põnevatega. Et lisaks äratundmisrõõmule oleks ka avastamisrõõmu.

Nii on meie messiboksis üksteise kõrval Roto katuseaknad ja Scrigno pocket doors-uksed, Lamilux katusekuplid ja Alveuse segistid-valamud, Morrellsi õlid ning Klima Konform aknapaigaldusprofiilid.

Eesti turul tuntud RotoQ katuseaknad hiilgavad kõrge kvaliteedi ja konkurentsitult lihtsaima paigalduse poolest.

Seinte sisse peidetavad ja ruumi säästvad Itaalia tipptasemel Scrigno pocket doors-uksed on aga Eestis alles uustulijad ning ootavad avastamist.

Vana tuttav Lamilux näitab sellel messil oma uut, Saksa disainiauhinna võitnud F100 klaaselemendi ümarversiooni, mis pakub mugavuse ja energiatõhususe suurepärast kombinatsiooni.

Samas astuvad Alveuse valamud ja segistid Eesti ehitusmaailmas alles esimesi samme, kuid arvestades Alveuse toodangu populaarsust Euroopas, ei pea selle tippkvaliteediga ja -disainiga tooted ka meie turul menu kuigi kaua ootama.

Lisaks Klima Konform väga lihtsale aknapaigalduslahendusele tutvustame messil ka teist tugevat tegijat – firmat SFS, mille toodang lubab pakkuda ilmselt kuluefektiivseima ja vastupidavaima lahenduse aknapaigaldusele.

Igale suvila- või terrassiomanikule valmistab aga kindlasti rõõmu Morrellsi holzöl puiduõlide seeria, mille naturaalsed õlide, vahade ja vaikude segust looduslikud õlid pakuvad puidule meie kliimas suurepärast kaitset ilma kanget keemiat kasutamata.

Lisaks näitame veel vägagi huviväärset väljapanekut kaasaegsest ja innovaatilisest uksetehnikast firmadelt DormaKaba, Geze ja Fuhr.

Täiesti uut taset uksehingede ja -hingesüsteemidevaldkonnas näitavad firmad Dr. Hahn ja Simonswerk.

Selleks, et te enda jaoks huvitavat tooteesitlust maha ei magaks, lisame siia meie esitluste kava, kus saab oma silmaga näha, kui lihtne on tegelikult meie tooteid kasutada.

  • 10:30 aknapaigaldus SFS lahendustega
  • 11:30 RotoQ klikk-süsteemiga aknapaigaldus
  • 12:00 revolutsiooniline aknapaigaldus greenteQ Klima Konform süsteemiga
  • 13:30 aknapaigaldus SFS lahendustega
  • 15:00 revolutsiooniline aknapaigaldus greenteQ Klima Konform süsteemiga
  • 15:30 RotoQ klikk-süsteemiga aknapaigaldus 

Esitlused toimuvad igal messipäeval täpselt samal kellaajal.