Parim valik uksetehnikat igasse olukorda

VBH messi-ERI

 

 

VBH parim valik –

UKSETEHNIKAT IGASSE OLUKORDA

 

Jan Põldver, tootejuht Priit Künnapuutootejuht

Athmer on välja töötanud ja tootnud automaatseid uksetihendeid juba üle 60 aasta. Kogemused, järjepidev uuenduslik vaim ja kompromissitu pühendumine kvaliteedile ning kliendile on toonud aja jooksul ettevõttele juhtpositsiooni.

Athmer pakub õiget lahendust praktiliselt igat tüüpi rakenduste jaoks – nii uute ehitiste kui ka renoveerimisprojektide puhul. Lisaks akustilise-, suitsu- ja tuletõkkeuste automaatsetele uksetihenditele on tootevalikus ka kiirguskaitse automaattihendid, suurte põranda ja ukselehe vahekauguse kõikumistega uste automaattihendilahendused ning näpukaitsesüsteemid.

Athmer inside – see kehtib Saksa kantselei büroode, Berliini luksushotelli Adlon või Dubai Burj al Araabri uste kohta. Kuid mitte ainult seal – Euroopas ja kogu maailmas leidub arvukaid lasteaedasid, haiglaid, koole ja büroohooneid, kus on uste küljes just Athmer lahendused.

Athmer NR-32 Unisafe teeb uksed turvalisemaks.
Näpukaitse on käändukse täiendav turvasüsteem, mis tagab, et sõrmed ei jääks ukse tagumise serva ja piida vahele.

Athmer NR-32 Unisafe on uut tüüpi CLICKsystem. Võrreldes varasemaga on uus süsteem märgatavalt stabiilsem. Lisaks võimaldab ta turvakardinat lihtsalt lahti võtta, hooldada ja puhastada. Athmer NR-32 Unisafe’i saab paigaldada nii sise- kui välisustele, soovitatav on kasutada sama disainlahendust terves hoones.

Uus disain sobib käidavatesse ja rahvarohketesse kohtadesse (näiteks haiglad), sest on madalam ja vähem märgatav. Nii ei jää see näiteks ette kärudele või kanderaamidele. Kuna Athmer NR-32 on madalama disaini ja kitsama koosteprofiiliga, siis sobib hästi kokku paanikasulustega – uksele jääb rohkem ruumi kinnituseks.

COLCOM Biloba Evo hinged klaasustele – hämmastav uudne funktsionaalsus ja minimalism.
Uued integreeritud uksesulguriga Biloba Evo klaasuste hinged on mõeldud kasutamiseks stop-funktsiooniga sise- ja välisustel.

  • Esimene omalaadne hing reguleeritava sulgumiskiiruse ja lõpu kinnitõmbega võimaldades ukse avamist kuni 180°.
  • Soovi korral saab tellida ka isesulguvat hinge vahemikus 90° kuni 180° vabakäiguna liikuvana ning 90° lahtihoidva funktsiooniga koos lõpu pidurdusega enne ukse sulgumist.
  • Hinges olev amortisaator tagab hinge toimimise ka ekstreemsetes oludes.
  • Sobib kasutamiseks klaasustel paksusega 8 – 21,52 mm.
  • Maksimaalne uksekaal 120 kg.
  • Sulgumispunkt on reguleeritav.
  • Kasutatav seinalt klaasile ja 180° klaasilt klaasile lahenduste korral.

COLCOM Magnetica – moodsa disainiga magnetlukk klaasustele.
Klaasukse lukk Magnetica on tänapäeval populaarse magnetkeelega lukk kasutamiseks täisklaasist siseustel. Lukk sobib nii pendelustele kui ka lengis või stopperiga ustele.

Lukukeele sulgumine on erinevalt tavalisest tuulekeelest uskumatult vaikne. Magnetica sobib oma kasutusomaduste poolest nii kontorisse kui koju.

Lukku on pakkuda laias värviskaalas alates tavalisest anodeeritud alumiiniumist kuni kuldse ja musta viimistluseni välja.

Colcom Magnetica lukku koos Dormakaba Exivo elektroonilise südamikuga klaasuksel saab teha elektrooniliselt avatavaks ja lukustatavaks ilma kaableid vedamata.

GEZE aknaautomaatika
Geze aknaautomaatikat saab kasutada ruumide ventileerimiseks ja suitsuärastuseks.

Suur valik aknamootoreid

  • Kettmootorid
  • Spindelmootrid
  • Sulusemootorid

Suitsuärastuse juhtkeskused

  • MBZ 300
  • THZ komfort
  • THZ

Paigalduse- ja juhtimise tarvikud

  • Mootorite kinnitustarvikud
  • Lülitid
  • Toiteplokid
  • Andurid
dorma+kaba sissepääsulahendused toovad kindlustunde.
dorma+kaba pakub nutikaid ja turvalisi sissepääsulahendusi.

Firma toodetele, lahendustele ja teenustele annavad näo pikaajaline innovatsioonide traditsioon, ettevõtte tõhus tegutsemine juhtiva ettevõttena ja ligikaudu 16 000 kogenud ning pühendunud töötajat.

Exivo on juhtmevaba, ühildatav ja täiendatav kaasaegne läbipääsusüsteem.
Süsteem pakub ainulaadset erinevate läbipääsu kontrollelementide valikut. Juhtmevabad autonoomsed komponendid on võimalik võrku ühendada raadioside kaudu ja seda alates üksikutest ustest kuni kõigi läbipääsusüsteemideni välja. Exivo on kergesti programmeeritav, mugav, paindlik ja tagab majandusliku tasuvuse.
Exivo käivitatakse veebipõhise Kaba platvormi kaudu, mis on ligipääsetav teile ja vajadusel ka teie exivo partnerile. Otsustate, milliseid ülesandeid soovite ise hallata ning milliseid saab kasutada teie Exivo partner. Kohapeal ei ole vaja serverit, täiendavat arvutit ega tarkvara.

Exivo on parim läbipääsulahendus väga erinevates valdkondades:

  • tootmisettevõtted
  • käsitööettevõtted
  • kaubandusettevõtted
  • koolid
  • haldushooned
  • haiglad
  • hooldekodud
  • teenindusettevõtted

Oleme välja töötanud Kaba Exivo just ettevõtetele, kes vajavad läbikäigu kontrolli lahendust, kuid ei soovi seda ise hallata.

Lõpuks eelistate ju keskenduda oma põhitegevusele – mitte ruumide juurdepääsu korraldamisele.

Dormakaba TS 92 XEA kuulub TS98 XEA uksesulguri süsteemi.
EASY OPEN tehnoloogia pakub uksesulguri kasutusmugavust ja XEA disaini. Nii saavad lapsed, vanemad inimesed ja puuetega inimesed avada ukse pingutuseta ja uks sulgub usaldusväärselt.
Sulgemiskiirus on reguleeritav ning muudab TS 92 XEA kasutajasõbralikuks.

Sobib uksele laiusega kuni 1100 mm.

TS 92 XEA vastab standardile DIN 18040, sobib tõkkeustele ja jälgib DIN SPEC 1104 nõuded. Testitud DIN EN 1154 / CE.

Rakendatav jõuvahemikus EN 1 – 4. Sobib DIN-L ja DIN-R ustele (eraldi B ja G mudel).

Dormakaba DL 7102 on mõeldud kasutamiseks väiksemate turvanõuetega välis- ja siseustel. Solenoidlukul on mitmesuguseid rakendusi nagu näiteks päevalukk ja läbipääsu kontrolli osa.

Elektriluku kasutamine tagab nii kasutajasõbralikkuse kui ka ohutuse, näiteks evakuatsiooniolukorras. DL 7102 on välimine lingipool elektriliselt kontrollitav, sisemine aga avab ukse alati mehhaaniliselt. Lukusüvis – SIS standard, tapi kaugus 50mm, parema- ja vasakukäeline mudel, tööpinge 12-24V DC, potensiaalivaba tagasiside.

Dr. Walter Hahn – üllatavalt head uksehinged
Dr. Walter Hahn asutas firma 1961. aastal. Algselt keskenduti plasti termoplastilisele vormimisele. Nende toodete esitlemiseks aga olid vajalikud uksehinged, mida hakati ise valmistama. Saanud viimaste kohta positiivset tagasidet, alustatigi hoopis uksehingede tootmisega.

Täiusliku tehnoloogia, suurepärane disain ja eeskujulik teenindus on teinud dr Hahni üheks kõige uuenduslikumaks ettevõtteks metalli- ja PVC-profiilluste hingede väljatöötamisel ja tootmisel.

Dr. Hahn pakub täpselt õiget lahendust igale olukorrale. Peale kruvitavad hinged, rullhinged, klambriga hinged ja peithinged vastavad kõikidele nõuetele tänu maksimaalsetele kvaliteediomadustele.

Toote põhifunktsioonid:

  • 12VDC või 24VDC
  • Tsükliline enesetest
  • Tööpinge seire
  • Madal sisemine energiatarbimine
  • Tamperkontaktid
  • Pry kontakti võib vajadusel kasutada valikuliselt saadaval oleva kattega. Seda tuleb kasutada, kui see on paigaldatud vastavalt standardile EN 50131.
  • Türband 4 on süsteemivaba ja seda võib kasutada kõigi heakskiidetud turvasignalisatsioonisüsteemidega
  • Hetkeoleku tähistamine rohelise LED-märgise abil raami küljel
  • Hooldusvaba

Dr.Hahn Inductio® on traadita side ukseraami ja lehe vahel energia ja signaalide edastamiseks.

Kuni viimase ajani on arvatud, et ukseraamide ja lehtede vaheline kaabli üleviik on hädavajalik. Profiili kahjustustusi ja purunenud juhtmeid peeti vältimatuks.

Inductio elektroonika on süvistatud ukse raami ja lehte. Komponentide ühendamiseks mõeldud plastikust korpuse mõõtmed vastavad standardluku mõõtmetele.

Vaata lähemalt: www.inductio.eu

FUHR – kõrgema klassi turvatunne
FUHR on keskmise suurusega perefirma, mille peakontor asub alates 1859. aastast Saksamaal Heiligenhausis. Heiligenhausi peakontoris töötab umbes 240 inimest. Siit juhitakse kõiki tegevusi – Saksamaal, Euroopas ja kogu maailmas. Rahvusvaheliselt aktiivse ettevõttena on FUHR-il hästi välja töötatud jaotusvõrk valitud turgudel, lisaks Suurbritannias, Madalmaades ja Poolas.

FUHR-i põhitegevuseks on kvaliteetsete ja turvaliste mitmepunktiliste lukustussüsteemide väljatöötamine majade ja korterite ustele. FUHR-i kaubamärk tähistab kõrgeid kvaliteedistandardeid ja järjepidevat edasist arengut eesmärgiga kaitsta kindlalt vara ja suurendada ukse töö mugavust.
Oma automaatsete, paanika- ja elektrooniliselt juhitavate mootorlukkudega on FUHR kehtestanud uued standardid ning on üks tööstusharu turuliidritest.

Multitronic 881 täielikult motoriseeritud mitmepunktiline lukustussüsteem on üks oma klassi kõige kaasaegsemaid turvasüsteeme. Sellega on kliendi soovid täidetud kõrgeima mugavuse, maksimaalse energiasäästu ja igakülgse ohutusega. Intelligentsed läbipääsusüsteemid, nagu nt sõrmejälgede skanner, raadiosaatja transponder, lugeja või koodlukk laiendavad edukalt mootorlukkude portfelli.

Selle sektori uusimad arengud kajastuvad SmartTouch mugavas juurdepääsus, mis on sarnane autotööstuses tuntud keyless go-ga või WLAN-i baasil asuva ukse avamissüsteemiga SmartConnect easy, mis võimaldab ukse haldamist nutitelefoniga.

Fuhr lukustussüsteem smarthome on mugav avada väljast, lihtne avada seest.

FUHR Multitronic 881 pakub täielikult motoriseeritud mitmepunkti lukustussüsteemi.

Iga kodu juures on ülimalt tähtis turvalisus, mugavus ja säästlikkus ning suur roll kõige selle saavutamisel on ustel sh just uste lukustusel. FUHR Multitronic 881 lukustussüsteem aitab oluliselt kaasa ukse turvalisemaks, mugavamaks ning säästlikumaks muutmisel.

Mugavus
Lukustussüsteemi avamine ja sulgemine toimub elektrooniliselt, pealtnäha justkui iseenesest. Kohe peale ukse sulgumist lukustub uks lukumootori jõul automaatselt kiiresti ja turvaliselt.

Turvalisus
Toote pika eluea ja jätkuva usaldusväärsuse tagab juba Fuhr tootenimi, mille taga on tippkvaliteediga materjalid ja põhjalik testimine. Süsteemide koostöö vastab kõrgeimatele rahvusvahelistele turvanõuetele.

Ligipääs
Täismotoriseeritud mitmepunkti-lukustussüsteemi Multitronic 881 abil on mitmeid võimalusi parandada hoonete ligipääsetavust. Probleemiks pole ka invalahendused – Multitronic 881 võimaldab ukse avamist nupuvajutusega. Käepideme madalaim kõrgus võib olla 850 mm ning lisaks saab luku panna tööle koos ukseautomaatikaga.

Raadiovõti
Ühte krüpteeriud raadiovõtit saab kasutada kuni nelja erineva rakenduse aktiveerimiseks.

SIMONSWERK
Simonswerk alustas oma edulugu 1889. aastal Rhede- Wiedenbrücki linnas Ida-Westfaleni piirkonnas. Hingede ja hingesüsteemide tootmisele spetsialiseerunud ettevõte kandis algselt nime H. Simons & Co.

SIMONSWERK on praegu ligikaudu 550 töötajaga Saksamaal hingede ja hingesüsteemide juhtivate tarnijate seas. Ettevõte tegutseb enam kui 70 rahvusvahelisel turul ja omab sõltumatuid tütarettevõtteid või pakub oma töötajate teenuseid 35 riigis.

TECTUS® täiesti varjatud hingesüsteem

“Nähtamatuks tegemine on samuti disain!”

Teatud esemete kujundamisel on nende tegelik väärtus taustal andes seega ruumi teistele elementidele. Peitpaigaldamine
on stilistlik printsiip, mis on minimalistlik ja hõlmab täpset tehnoloogiat ja täiuslikku teostust.

Nii võimaldab täiesti varjatud liigendisüsteem TECTUS ülekatteta uksed täielikult integreerida ruumidega. Kui uks on suletud, jääb hingesüsteem nähtamatuks.

TECTUS omab kandevõimet kuni 300 kg, võimaldab avanemisnurka 180 kraadi ning hinge saab kasutada puidu-, teras- ja alumiiniumraamidel. TECTUS hingedel on 3D reguleerimine ja hooldevabad puksid ning laagrid. Hinge saab kasutada nii kergel siseuksel kui ka raskel välisuksel.

TECTUS® ENERGY hinged säilitavad kõik TECTUS® hingesüsteemi tehnilised ja visuaalsed omadused sh. koormustaluvuse, hooldevabaduse ja hea disaini.

Tectus muud funktsioonid on järgmised:

  • kaabel ühildub enamiku praeguste elektriliste lukkude, meediaseadmete, LED-ekraanide ja muude vooluvarustusega seadmetega.
  • hõlpsasti paigaldatav lisatav / lahutamatu pöördpolaarsusega kaitstud pistikühendus integreeritud pingutusmaanduriga.
  • avamisnurk 180 °, ilma pingutuse ja kahjustusteta töö ajal.
  • kõik energiahinged sisaldavad 16-juhtmelist integreeritud lintkaablit, mille pistikühendused on ümmarguse kaabli mõlemas otsas. Integreerituna tähendab see seda, et kaabel pole nähtav.

Kaablikomplekt koosneb kahest ümmargusest kaablist, mis on varustatud spetsiaalsete lintkaablitega kinnitustega reversopolarisatsiooniga ühendatud pistikupesast: üks 3,0 m (118 tolli) kaane raami jaoks, teine ukselehe 3,0 m (118 tolli) ümmargune kaabel.

  • Max Pinge: 60 V
  • Max Praegune: 0,8 A

SIMONSWERK TECTUS TE 340 3D peithing energiaülekande funktsiooniga. Sobib puidust, terasest ja alumiiniumist ustele.

  • Kandevõime kuni 80 kg
  • Avanemisnurk kuni 180°
  • kogupikkus 160 mm
  • kolmemõõtmeliselt reguleeritavad kolmekäigulised laagrid: külgsuunas +/- 3,0 mm,
    kõrgusesse +/- 3,0 mm, surve +/- 1,0 mm

Saadaval kahe standardse viimistlusega: F1 (Satin Chrome Look) ja roostevaba teras.

Tutvu lähemalt vbh24.ee